Митко Пайнера се оттегли от първата позиция в листата на ГЕРБ
Митко Пайнера се оттегли от първата позиция в листата на ГЕРБ / netinfo
Шефът на „Пайнер” Митко Димитров оттегли кандидатурата си за водач на съветническата листа на ГЕРБ в Димитровград. Той обяви решението си след заседание на общинското партийно ръководство, на което е член.

„Ще се съобразя с препоръката на Бойко Борисов, не се чувствам обиден и ще продължа да работя за ГЕРБ, защото членството ми в партията не е мотивирано от лични интереси и не търся лични облаги”, съобщи Димитров. Той отказа да коментира реакцията на Бойко Борисов срещу номинацията му и заяви само, че щом така е по-добре за ГЕРБ, е готов да се оттегли.

Съветническата листа на ГЕРБ в Димитровград все още не е готова, но Митко Димитров не отхвърли възможността, ако колегите му го включат в нея и предложението им бъде утвърдено от Изпълнителната комисия и Бойко Борисов ,все пак да участва в изборите за съветници и без да е водач.

Шефът на „Пайнер” беше и една от основните номинации на общинската организация за кандидат на ГЕРБ за кмет в Димитровград. Заради ангажираността си в бизнеса обаче той сам оттегли кандидатурата си. Митко Димитров е един от учредителите на ГЕРБ.

Други новини от Хасково