С редица събития "Левски" отбелязва днес 75-ата годишнина от рождението на футболиста Георги Аспарухов. Ръководството и играчите на клуба поднесоха венци и цветя пред паметника на Гунди пред сектор "А" на едноименния стадион на отбора. По-късно през деня беше представена и юбилейна марка с лика на Аспарухов.
 
 
ПФК ЛЕВСКИ поднесе венци и цветя на паметника на Георги Аспарухов

ПФК ЛЕВСКИ поднесе венци и цветя на паметника на Георги Аспарухов пред Сектор "А" Всички на "Герена". Купи билет тук: https://bit.ly/2FxQA7F #ЗаедноЗаГунди #ЛевскарДаСи

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в 4 май 2018 г.

"Много рядко на нас ни се случва да видим комбинация от чисто човешки и спортни качества на едно място - уважение към всички спортисти, независимо от цвета на отбора. И може би това е големият завет и обаянието на Гунди, дори толкова години след неговата кончина", коментира изпълнителният директор на "Левски" Красимир Иванов.

Междувременно ръководството на Левски сподели и видео, с което демонстрира част от обновения тунел на стадион "Георги Аспарухов". По случай 75-ата годишнина от рождението на Гунди по стените в коридора бяха изписани някои от най-паметните му цитати.
 
 
По примера на Гунди...

По примера на Гунди... Очакваме ви на "Герена". Купи билет тук: https://bit.ly/2FxQA7F #ЗаедноЗаГунди #ЛевскарДаСи

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в 4 май 2018 г.

Представиха юбилейна марка с лика на Георги Аспарухов (ВИДЕО)

Програмата за честванията на юбилея продължи с детски парк с увеселителни съоръжения, последван от концерт. Представени бяха и две книги за футболиста - биографичната книга "Гунди, какъвто не го познавате!" и първата по рода си детска книга за Георги Аспарухов - "Като Гунди".
 
 
Представяне на биографична книга "Гунди, какъвто не го познавате"

Представяне на биографична книга "Гунди, какъвто не го познавате" Очакваме ви на "Герена". Купи билет тук: https://bit.ly/2FxQA7F #ЗаедноЗаГунди #ЛевскарДаСи

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в 4 май 2018 г.


В 18:30 ч. е организирана среща с ветерани, играли с Георги Аспарухов. Кулминацията на събитията е в 20.00 ч. с на двубоя от Първа лига между Левски срещу Ботев (Пловдив).

Подробности за празника на "сините" четете на Gong.bg
 
 
Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в 4 май 2018 г.