/ БГНЕС, архив
С редица прояви Левски ще отбележи 75-годишнината от рождението на най-голямата си легенда Георги Аспарухов. В понеделник финансовият директор на клуба Красимир Иванов обяви, че честванията ще започнат навръх рождението на нападателя - 4 май, и ще продължат до есента.
 
Тогава Левски е домакин на среща с Ботев Пловдив, в който Аспарухов също е играл.
 
 

Мечтаем, но не забравяме!!!! - официален клип на ПФК Левски (София) https://www.youtube.com/watch?v=PurQWL4ZMQI #ЛЕВСКИТВ

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в 19 май 2016 г.

Левски елиминира ЦСКА и е на финал за Купата

Преди мача от клуба ще поднесат венци и цветя пред бюста на митичния футболист пред Сектора А на стадиона. След това ще бъдат представени две книги, посветени на Гунди. По време на двубоя с Ботев официално ще бъде съобщено и кой ще е съперник на Левски в демонстративния мач в памет на Гунди на 19 август.
 
"За нас петък ще бъде по-специален празник. Ние го виждаме като възможност всички фенове да помислят какво означава Гунди за клуба и защо. Искам да призова всички, които ще дойдат, да мислят за деня като за ден на клубната фланелка. Нека всеки да дойде с любимата фланелка, за да бъде атмосферата специална", призова привържениците Иванов.
 
Подробности за подготвяните от "сините" прояви вижте на Gong.bg

На следващия ден - 5 май, празник за привържениците си организират и от ЦСКА. Клубът ще отбележи 70-годишен юбилей. "Армейците" подготвят шоупрограма след 17.00 ч., а кулминация на празника ще е срещата от 33-ия кръг на първенството срещу Лудогорец, която ще се играе на Националния стадион "Васил Левски" от 20.00 ч.

За юбилея ще бъдат издадени и три книги, свързани със 70-годишнината на клуба. Вече е отпечатан и уникален фотоалбум с над 1000 снимки от исторически моменти във всички видове спорт, развивани от ЦСКА.
 
 
"Ние ще победим, ако сме заедно всички на стадиона"

"Ние ще победим, ако сме заедно всички на стадиона" 🛒 Вземи своята юбилейна тениска оттук 👉 https://bit.ly/2EfVRQz 🎫 Вземи билет за юбилея оттук 👉https://bit.ly/2um7fuE #CSKASofia #70yearsCSKA #WeAreCSKA

Публикувахте от CSKA Sofia FC в 1 май 2018 г.

ЦСКА с нов треньор дни преди 70-годишния юбилей на клуба

Легендарният номер 8 на ЦСКА Христо Стоичков вече обяви  в специално видео, че ще присъства на празника. Днес и един от най-големите български актьори, заклет привърженик на ЦСКА - Стефан Данаилов, призова феновете да дойдат на 5 май, за "да празнуваме заедно 70-годишния юбилей на нашия клуб".
 
Още в края на март ЦСКА представи официалните екипи по случай юбилея. Те са изработени по подобие на първите такива в историята на клуба. Емблемата, която е поставена на екипа, беше избрана от феновете в официална анкета.

Повече за юбилея на "червените" четете на Gong.bg
gong.bg