ВМРО обяви интересни имена в листите си от гражданската квота
ВМРО обяви интересни имена в листите си от гражданската квота / ВМРО
Те са представители на СЕК (Средна европейска класа), които подписаха споразумение за подкрепа с войводите за парламентарните избори.
Кристина Димитрова, Искрен Пецов и светският хроникьор агент Тенев влизат в листите на ВМРО като гражданска квота за предстоящите на 4 април парламентарни избори, съобщиха от пресцентъра на "войводите". Те са представители на СЕК (Средна европейска класа), които подписаха споразумение за подкрепа с войводите за парламентарните избори.

Заедно с тях е и най-известната българка в света на конкурсите за красота Жени Калканджиева. Тя е в листата от гражданската квота на ВМРО в Хасково. Председателят на СЕК Георги Манев е също сред кандидатите, но в Бургас. С това интересните и атрактивни лица, които подкрепят ВМРО за предстоящия вот се увеличават от 105 на повече от 115. Интересното е, че осем човека извън тясно партийните структури са и водачи в различни региони, отбелязват от ВМРО.

Известната естрадна певица Кристина Димитрова ще заеме своето място сред кандидатите в Кюстендил и 23-и МИР София. Искрен Пецов е сред лицата в 24-и МИР и в София - област, а светският хроникьор Иван Тенев, станал известен в обществото като „Агент Тенев“, ще води битка редом с него в 24-и МИР.

„Средна европейска класа" е партия, която е създадена в подкрепа на малкия и среден бизнес. Основните принципи, които нейните последователи изповядват са много сходни с голяма част от възгледите на ВМРО. Това е и причината за подкрепата и участието на нейни представители в листите на ВМРО. Това не е първото сътрудничество на двете партии.

Традиционно и Съюзът на патриотичните сили „Защита“ декларира подкрепата си за ВМРО. Това е партия със силно патриотична ангажираност, която също дава свои представители като гражданска представителност в листите.

Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ също е сред формациите, които припознават политиките и идеите на ВМРО. Те имат своята представителност сред кандидатите за депутати и ще работят за защита на малкия и среден бизнес и на земеделските производители в цялата страна.

Източник: ВМРО