Двойно убийство в тервелското село Коларци остава неразкрито
Двойно убийство в тервелското село Коларци остава неразкрито / снимка: DarikNews.bg, архив
Двойно убийство в тервелското село Коларци остава неразкрито
65478
Двойно убийство в тервелското село Коларци остава неразкрито
  • Двойно убийство в тервелското село Коларци остава неразкрито

Кървавата драма в тервелското село Коларци остава неразплетена и до момента. Равносметката - два трупа - на баща и син, а съпругата на сина е с опасност за живота във варненската болница „Св. Анна”. На жената е направена тежка чернодробна операция, но все още има риск за живота й.

Инцидентът е станал рано тази сутрин, а сигналът е подаден в полицията малко преди 7.00 ч. Убити са 88-годишният Еньо Сидеров и 58-годишният му син Кръстьо, който работел като дървосекач. След както не се явил на работа на уреченото място, неговият началник отишъл до дома му да го извика. Тогава чул виковете на жената, която твърдяла, че са нападнати и простреляни. Тялото на възрастния мъж било на двора, а това на синът му - в антрето.

Оръжието все още не е открито, заяви за Дарик шефът на полицията в Добрич комисар Стефан Йончев. Той потвърди, че се работи по различни версии - за битов скандал и за нападение. По думите му показанията на жената, че са нападнати, не съвпадат с фактическата обстановка, но за момента от полицията не могат да излязат с официално становище. В четвъртък полицейските екипи ще продължат работа по изясняване на случая.

Кметът на село Коларци Фикрет Мюрсел коментира за Дарик, че е потресен от случилото се. „Ние сме едно много тихо, мирно и спокойно село. Досега дори не сме имали кражба”, каза той. „Говори се, че пострадалото семейство е имало някакви проблеми и отношенията им не са били много гладки, но това са само слухове, оплаквания от тях досега не е имало”, сподели още кметът.

Новини от Добрич