/ БГНЕС
Премиерът Николай Денков обеща пълна политическа подкрепа на МВР и увери директорите на полицейските управления, че при оценката на работата на МВР правителството няма да се води от интриги, медийни и политически декларации.

МВР ще обсъди целите и приоритетите си на национално съвещание

"Поемам политически ангажимент пред вас. Моят призив към вас е да изпълнявате задълженията си по закон и винаги ще бъдете подкрепени от нас", подчерта премиерът.

И допълни: "Това, по което ще ни съдят, са резултатите. Не намеренията, не декларациите, а това, което ще успеем да постигнем по отношение на по-малко жертви по пътя, по-малко жертви от наркотици, по-малко катастрофи и по-малко инциденти в малките населени места". 

МВР обсъди целите и приоритетите си на национално съвещание. Сред темите, които бяха обсъдени, са целите и приоритетите на МВР, организация на дейността на структурите при подготовката и провеждането на избори за общински съветници и кметове, анализ на резултатите от предприетите мерки за ограничаване на незаконната миграция, противодействието на престъпността и домашното насилие, състоянието на пътнотранспортния травматизъм.