/ Снимка: Фейсбук профил на Бойко Борисов
По думите му президентският пост никога не ми е бил интересен
Такова шоу като в сегашния парламент, зрителите не са гледали и в предаването на Слави Трифонов. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов от Перперикон.

"Гласуваха бюджет само за няколко месеца, а защо не гласуваха за цялата година. Защо е този популизъм. Защо актуализират миналия бюджет. Да актуализират следващия", допълни Борисов.

"Мисля, че е груба грешка при тази коалиция в парламента, въобще да се ходи на избори. Никога не ми е бил интересен президентският пост", подчерта той и посочи, че съвсем скоро ще обявят кандидата си за президент.

"Тези популисти и особено президентът Радев, който говореше колко е важно, за да са честни и прозрачни изборите, да се броят квитанциите след машините. Само че това не се прие и ако 0,8% не им стигнат, те ще ги броят 3-4 дни и ще ги докарат, както им трябва. И ние не можем да проверим истина ли е", каза още Борисов. 

По думите му "съдията за президентските избори е купен"

"Радев нарушава Конституцията ежедневно. Не отстрани канадски гражданин от правителството", допълни Борисов, визирайки Кирил Петков.