„Няма добро ДПС“, каза той
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкри новото мнозинство в парламента. Според него председателят на ДПС Делян Пеевски и „Възраждане“ са срещу него. „Пеевски, Костадинов, Денков са едно, те вчера ни демонстрираха мнозинство“, каза той пред журналисти в кулоарите.

„От това, което виждам до момента – без „Възраждане“, без половината ДПС, не виждам нищо стабилно“, съобщи Борисов относно съставянето на правителство с третия мандат.

„Вчера за Комисията за кмета на Доспат – Елин Радев Пеевски и Костадинов, както и Кирил Петков гласуваха заедно срещу кмета на ГЕРБ. Те си се събират на мнозинства. Къде е логиката да хващаш някой кмет и да го докарваш в парламента да го разпитват“ , така той коментира възможно сътрудничеството между „Възраждане“ и ДПС.

Делян Пеевски показа списъка на всички „касиери“ в енергетиката на „Мистър Кеш“

По думите му най-важното е какво избират хората и какво искат те. „Няма да правим коалиции. Няма добро ДПС и това ще обясним на хората“, категоричен бе той.

Относно списъка, представен по-рано днес от Делян Пеевски с касиери на Румен Радев в енергетиката, Бойко Борисов посочи, че корупцията по високите етажи на властта в последните четири години не се бори. 

„С мъка се запознах с това как върви строежа на автомагистрала "Струма". От днес нататък, ако ГЕРБ застъпи да управлява, тя щеше да е готова, "Хемус" щеше да е минала Велико Търново“, добави лидерът на ГЕРБ. Той коментира още, че булевардите на София са като зебри. "Грозна картина при чисто нови булеварди, направени от нас. Затова ние ще говорим какво ще направим, с какво ще надградим. Това ще прави ГЕРБ. Другите нека си носят списъци", коментира още той предстоящата кампания.  

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня