Борисов: Промените в правителството са закъснели
Борисов: Промените в правителството са закъснели / netinfo

Евродепутатите на ГЕРБ ще имат ежедневна връзка с българските граждани, заяви в интервю за предаването „Седмицата” неформалният лидер на ГЕРБ и кмет на София Бойко Борисов.Той коментира, че в много европейски държави избирателната активност е толкова висока, колкото и в Българя и изрази мнение, че ако се промени избирателния закон ще се промени и избирателната активност.

За бъдещите политически планове на ГЕРБ Борисов заяви, че те няма да работят с ДПС и БСП. С НДСВ нямаме разговор докато участват в тройната коалиция, категоричен беше Бойко Борисов и допълни: „Смятам, че Атака ще има много значимо влияние в местните парламенти след местните избори. След изборите ще се направят необходимите изводи и ще се реши с коя партия ще работи ГЕРБ.”

Най-добре би било за България ГЕРБ да дойде на власт, каза още Бойко Борисов. По думите му факторите, които правят ГЕРБ дясна партия, са два. От една страна, това кого хората припознаха като противник на тройната коалиция, а от друга - на кого лидерите от ЕНП пратиха писма с желание ГЕРБ да се присъедини към тях.

Промените в правителството вече са закъснели, коментира още Бойко Борисов. Вярвям на главния прокурор, много се надявам той да успее, защото в момента в неговите ръце е това дали на България ще бъдат наложени предпазни клаузи и дали страната ще бъде в ъгъла на ЕС, каза още Бойко Борисов.


Искам да се ограничат инвестициите за София и да се прехвърлят на други градове, за да остават хората по родните си места, а не да прииждат в столицата, каза още кметът на София. Друг проблем е това, че частни инвеститори вкарват милиони в сгради и квартали, а до тях не се строят пътища.