В Турция стартира аналог на „Моите пари”
В Турция стартира аналог на „Моите пари” / netinfo

При сравнението на всички оферти за банкови продукти, потребителите в Турция ще имат възможност да видят първото сравнение по Годишен процент на разходите (ГПР) благодарение на Finzoom Turkey. С това мрежата финансови портали Finzoom разшири присъствието си в трета страна от балканския регион, след България и Румъния, и вече е в помощ на над 100 милиона потребители.

С помощта на опита и софтуерната платформа за сравнение на финансови продукти на „Моите пари” от България, Finzoom Turkey ще помага на потребителите в Турция да се ориентират по-лесно сред множеството финансови предложения. Finzoom Turkey разглежда финансовите продукти в Турция по същите обективни критерии, използвани от „Моите пари”.

Със стартирането на Finzoom Turkey, финансовата мрежа Finzoom Financial Guides Network (www.finzoom.com) вече обхваща три държави от Балканите и региона – България, Румъния и Турция, като началото беше положено от „Моите пари”. По този начин Finzoom цели да отговори по-пълно на глобализационните промени настъпващи в региона и да позволи на потребителите на тези страни от Балканския полуостров да имат повече полезна информация преди вземане на своите финансови решения.

Пускането на третия портал ще позволи на „Моите пари” да има по-широк поглед върху регионалния финансов пазар и да помага на българските потребители с анализи и съвети, базирани на целия балкански пазар.

„Моите пари” е Българският Финансов Пътеводител, чиято мисия е да подпомага потребителите в намирането на най-добрите финансови продукти на пазара. „Моите пари” сравнява безпристрастно всички актуални оферти за кредити и лизинги за автомобили, потребителски кредити, кредитни карти и депозити. В следващите месеци ще продължим активно да добавяме нови продуктови категории - лизинг на стоки, инвестиции на фондовата борса, бизнес кредити и др.

www.moitepari.bg