Създадоха портал за всички бързи кредити на едно място

Създадоха портал за всички бързи кредити на едно място
Създадоха портал за всички бързи кредити на едно място

Над 40 комапнии, които предоставят бързо кредитиране са представени в новия портал за бързи заеми 24pari.com. Определението за „бърз" кредит, който мениджърите на портала са въвели, е кредит, за който се кандидатства, одобрява и/или усвоява в рамките на 24 часа. В 24pari.com участват само финансови институции, които имат удостоверение от БНБ.
„Идеята за този портал дойде от Северна Америка и Англия, където подобни сайтове се радват на огромен успех. Потребителите предпочитат да сравнят условията на офертите, тъй като конкуренцията се засилва все повече. Ние улесняваме потребителите за информиран и точен избор преди да вземат решение от къде да получат микрокредит.", заявява мениджърът на 24pari.com Борис Александров.

„Едно от най-силните предимства на портала са примерните кредити, дадени за всяка компания, с които се предоставя конкретен пример за дължимата лихва или такса. Друга силна страна е избор на оферта по населено място, тъй като голяма част от компаниите предлагат бързи заеми на локален принцип. Тенденцията в световен мащаб е портали като 24pari.com да бъдат отправна точка в бързото кредитиране за потребителите, тъй като предлагат обработена и обобщена информация за условията по заемите", казва той.

В следващите месеци се очаква на пазара за микрокредитиране в България да стъпят компании с клонове в повечето европейски държави. Според специалисти това ще стимулира конкуренцията в брашна, което ще се изрази в по-добри условия за клиентите и по-разнообразни финансови продукти. От екипа на 24pari.com препоръчват на потребителите да се запознават с всички условия по кредитите и да не се притесняват да задават въпроси на кредитодателите, защото това е тяхно потребителско право.