Създадоха портал за всички бързи кредити на едно място
Създадоха портал за всички бързи кредити на едно място / netinfo

Над 40 комапнии, които предоставят бързо кредитиране са представени в новия портал за бързи заеми 24pari.com. Определението за „бърз" кредит, който мениджърите на портала са въвели, е кредит, за който се кандидатства, одобрява и/или усвоява в рамките на 24 часа. В 24pari.com участват само финансови институции, които имат удостоверение от БНБ.
„Идеята за този портал дойде от Северна Америка и Англия, където подобни сайтове се радват на огромен успех. Потребителите предпочитат да сравнят условията на офертите, тъй като конкуренцията се засилва все повече. Ние улесняваме потребителите за информиран и точен избор преди да вземат решение от къде да получат микрокредит.", заявява мениджърът на 24pari.com Борис Александров.

„Едно от най-силните предимства на портала са примерните кредити, дадени за всяка компания, с които се предоставя конкретен пример за дължимата лихва или такса. Друга силна страна е избор на оферта по населено място, тъй като голяма част от компаниите предлагат бързи заеми на локален принцип. Тенденцията в световен мащаб е портали като 24pari.com да бъдат отправна точка в бързото кредитиране за потребителите, тъй като предлагат обработена и обобщена информация за условията по заемите", казва той.

В следващите месеци се очаква на пазара за микрокредитиране в България да стъпят компании с клонове в повечето европейски държави. Според специалисти това ще стимулира конкуренцията в брашна, което ще се изрази в по-добри условия за клиентите и по-разнообразни финансови продукти. От екипа на 24pari.com препоръчват на потребителите да се запознават с всички условия по кредитите и да не се притесняват да задават въпроси на кредитодателите, защото това е тяхно потребителско право.