/ netinfo
Новото издание на Leader Talks събира на една сцена изпълнителния директор на Нетинфо Христо Христов и предприемачa Огнян Попов
За лидерството ще открием различни дефиниции, препоръки и съвети. Една организация обаче – Leaders Talks, събира мислещи, млади и активни българи, а на своите срещи те обсъждат открито теми, свързани с лидерството, предприемачество и реалния човешки опит. Това се случва всеки месец, на живо, с директни и неподправени въпроси между гост и водещ.

На 26 октомври в София, в клуб Carrusel, сцената на Leaders Talks ще събере двама бизнес партньори и приятели – Христо Христов, изпълнителният директор на дигиталната компания Нетинфо и Огнян Попов, основателят на Prospecto Group, който стои зад платформата  Broshura.bg. Христо Христов е инвеститорът, повярвал в бизнес идеята на успешния бизнес предприемач – Огнян Попов. Едно важно събитие свързва двамата бизнес партньори – през 2016 година Нетинфо придобива 20% от Къмишън шеър, компанията собственик на Broshura.bg, която освен на българския пазар е с утвърдено присъствие и в 18 други страни по света.

предприемачи
netinfo

Темите, които Христо Христов, като основен гост, и Огнян Попов, като гост-водещ, ще обсъждат са разнообразни, свързани с бизнес опита и новите перспективи, а въпросите на сцената ще задава предприемачът. Всички желаещи могат да зададат въпрос към Христо Христов, като направят безплатна, но задължителна регистрация на линка

бизнес
netinfo

Leader Talks са ежемесечни срещи с доказали се професионалисти и лидери в своята сфера, които са насочени към всички, интересуващи се от темата за лидерството. За своята организация Leader Talks споделят още „Бягаме от захаросаните презентации, купешките отговори и PR кампаниите на известните личности - в непринудена и неформална обстановка нашите гости реално се докосват до човека, а не до имиджа”.

Още информация можете да откриете ТУК