Асфалтиране Видин
Асфалтиране Видин / Община Видин
В ход е подготовката за асфалтирането на 4 улици -  „Михаил III Шишман“, която води до Гребната база, „Андрей Николов“ в кв. „Акджамия“, „Любен Порчелов“ (зад ОУ „Иван Вазов“) и улицата пред бл. №1 в ж.к. „Христо Ботев“.

Кметът на Община Видин Огнян Ценков обиколи днес обектите. „Всички улици, които сме включили за ремонт, са по желание на гражданите, след подадени заявления.
 

път видин
Община Видин

Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 10 календарни дни, а стойността й – 230 000 лв. Много се надявам времето да се задържи хубаво и успеем да приключим до края на годината. Обществените поръчки бяха проведени в срок, но имаше обжалване, поради което се забави тяхното изпълнение.

път видин
Община Видин

В крайна сметка има решение на Комисията за защита на конкуренцията в полза на Общината и ние изпълняваме обществената поръчка. Предстои ни също ремонт и асфалтиране на околоблоковите пространства в седем квартала на град Видин".обясни Ценков.

Той разговаря с живеещи на ул. „Михаил III Шишман“, които споделиха, че от 1976 г. тя не е ремонтирана и благодариха на кмета за предприетите действия.

Огнян Ценков подчерта, че асфалтирането на този участък е особено важно, тъй като се използва от много деца и младежи, които отиват до Гребната база, за да спортуват, както и за нормалното придвижване на хора и автомобили. 

 


 
Община Видин