Отличените стрелци
Отличените стрелци / Дамян Петров
Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие  в Републикански турнир по стрелба „Освобождение“ . Турнирът се проведе  за седми пореден път в гр. Бургас в чест на националния празник на страната 3- ти март. Организатори са Спорна Асоциация на МВР и ОДМВР-Бургас със съдействието на Община  Бургас и Областния управител на област  Бургас. В турнира взеха участие 17 отбора и общо 94  състезатели.

Отличените стрелци
Дамян Петров

Врачанските стрелци затвърдиха мястото си сред най-добрите в полицейската стрелба с пистолет. Мъжкият отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов завоюва първото място и взе най-красивия от кристалните плакети, осигурени от организаторите. Женският отбор в състав Катя Василева и Ани Цанова останаха на секунди от призовата тройка и се наредиха четвърти. В комплексното отборно класиране врачани безапелационно спечелиха първото място.

Катя Василева
Дамян Петров

В индивидуалната надпревара при жените Катя Василева зае пето място, а Ивайло Флоров и Николай Милушев станаха пети и шести  при мъжете.
На нашите стрелци предстои участие в тунира „Величко Величков“ в гр. Плевен в началото на април, а женският отбор ще вземе участие в турнир „ 8-ми март“ на 06 и 07.03.2018г. в гр. София, който е организиран от Главна Дирекция Национална Полиция.