/ ThinkStock/Getty Images
Трима загинаха във видинско през последните 3 дни
Три тежки пътнотранспортни произшествия са станали през последните три дни във Видинско, съобщиха от полицията. При първия случай, на 18 ноември, в 07.50 часа, в дежурната част на полицията постъпил сигнал за катастрофа на около километър след село Арчар, в посока Монтана.

Дете и баба пострадаха при катастрофа

Пристигналите на мястото пътни полицаи установили сблъсък между две насрещно движили се леки коли. При огледа на местопроизшествието било изяснено, че лек автомобил „Ауди“, управляван от 19-годишен жител на град Лом (правоспособен водач с 8 месеца стаж) навлязъл в насрещната лента и се ударил във „Фолксваген Пасат“, шофиран от 55-годишен водач от град Брегово. Загинал е 30-годишен пътник от "Аудито".

Жена загина при катастрофа край с. Медовница

Двамата шофьори и двама пътници от "Фолксвагена" били транспортирани във видинската болница. 19-годишният, с политравма, е настанен за лечение, а 55-годишният с фрактура на китка след оказана медицинска помощ е освободен. Двамата пътници, след преглед, също са освободени. Причината за катастрофата е в процес на установяване.