Представиха книгата „Беше вчера на Анета Дилова
Представиха книгата „Беше вчера на Анета Дилова / КДК - Враца

Биографичната книга на Анета Дилова „Беше вчера" бе представена пред врачанска публика. Синята зала на Младежкия дом се оказа тясна да побере приятелите на литературата , но най-вече приятелите на Анета Дилова. Председателят на КДК Емилия Ралчева представи в резюме биографията и книгата на Анета Дилова.

Литературоведът Василка Цачева направи анализ на биографичното произведение, като го илюстрира с откъси от книгата. Присъстващите научиха какво е било вчера за Анета Дилова - нейните спомени за явления и събития, за времето и хората, за шанса й да срещне личности с национален и международен авторитет. Животът вчера - такъв, какъвто авторката го е видяла и преживяла.

Представиха книгата Беше вчера на Анета Дилова
netinfo

Писма от състуденти на Дилова от Софийския университет с мнения за книгата прочете Илияна Райкова- зам.директор на Младежкия дом. Свои мнения за поредното издание на авторката споделиха журналистите Илия Борисов и Евдокия Марангозова, Мариела Ценова и други.
Анета Дилова получи поздравителни адреси от организаторите на събитието- Клуб на дейците на културата и Младежки дом-Враца, както и много цветя от своите приятели и почитатели, дошли да уважат авторката в празничната вечер.

Представиха книгата Беше вчера на Анета Дилова
netinfo