ПП ГЕРБ  осигурява  ежемесечна помощ на майка на тризнаци от с. Тишевица
ПП ГЕРБ осигурява ежемесечна помощ на майка на тризнаци от с. Тишевица / ГЕРБ Враца

Водачът на листата на ПП ГЕРБ Враца Тотю Младенов дари 300 лева на Савина Генова  от село Тишевица, която е майка на тризнаци и обеща сумата да бъде предоставяна ежемесечно в рамките на една година от субсидията на ПП ГЕРБ. Парите ще подпомогнат семейството в ежедневните грижи за отглеждане на децата им.

В Тишевица Тотю Младенов и Петя Аврамова се срещнаха и разговаряха със симпатизанти, пред които представиха визията на бъдещото управление. „Северозападна България ще е приоритет за следващото правителство на ГЕРБ“, заяви Петя Аврамова и припомни, че за следващият програмен период са осигурени 32 млрд. лева, които ще бъдат насочени в инфраструктура, образование и осигуряване на заетост.“

ПП ГЕРБ  осигурява  ежемесечна помощ на майка на тризнаци от с. Тишевица
netinfo

В препълнената зала на читалището в населеното място присъстващите благодариха на Тотю Младенов за поетите и изпълнени обещания по времето на мандата му като кмет на Враца, а именно запазването и ремонтирането на училище „Св. Климент Охридски“, осигуряването на столово хранене за децата и училищни автобуси.

„Това, което сега поемам като ангажимент към вас през следващите четири години са осигуряване на повече работни места и социални придобивки“ каза водачът на листата на ПП ГЕРБ Враца и допълни, че ще работи в национален план за разрешаването на проблема с липсата на аптеки в малките населени места, който бе поставен от част от привържениците.

По-рано днес Тотю Младенов се посети пенсионерския клуб в с. Горно Пещене, където бе посрещнат от множество привърженици.

ПП ГЕРБ  осигурява  ежемесечна помощ на майка на тризнаци от с. Тишевица
netinfo

Обиколката на водачът на листата продължи в с. Вировско.