/ Дарик Враца
Тази нощ около 02,00 часа, в  Бойчиновци са пламнали два леки автомобила „Опел"-Вектра, собственост на 41-годишна жителка на с. Портитовци и 20-годишната й дъщеря. Автомобилите са били паркирани пред дома на семейството в Бойчиновци. Около 02,00 часа, съседи съобщили на собственичката и съпруга й, че колите им горят.

Пожар изпепели лек автомобил и навес

Жената подала сигнал на тел. 112, а съпругът й с помощта на съседите се опитали да изгасят пожара. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на полицията в Монтана и екип пожарникари от Монтана.

Две коли горяха пред голям магазин във Враца

При пожара почти напълно е изгорял "Опел"-ът, собственост на съпругата, паркиран пред входната врата на имота им. Вторият автомобил, собственост на дъщерята на семейството, е с изгоряла пластмасова решетка под предния панорамен прозорец, обгорели ляв преден калник, ляв подкалник, пластмасов праг под предната лява врата и други щети.

Голям пожар в къща гасиха пожарникари тази сутрин

Във вътрешната част на автомобила няма следи от пожар.

От неизгорялата част на решетката е иззета пръчка с намотан в единия й край парцал. Бързата намеса на съпруга и съседи предотвратили нанасянето на по-големи щети по втория автомобил.