/ Боен клуб
Врачанският "Боен клуб Сила" изпрати двама свой състезатели на Балканско първенство, което се проведе в Серес - Гърция. Петкратният Балкански шампион Цветомир Тодоров игра за Българският национален отбор в категория 66 кг при юношите, а Николай Цветков - в категория 49 кг при момчетата.

С много добра техника на финала само за 35 секунди Цветомир Тодоров отказа опонента си с блестящ "Армбар". Така той за шести пореден път стана Балкански шампион.

Николай Цветков не успя да надвие своя опонент и отстъпи на финала, след като беше заключен с "Анаконда". Той се окичи със сребърен медал, което е отлично представяне за дебют на международно състезание.

Треньорският екип е доволен от двамата бойци. За тяхното добро представяне работиха техните треньори Асен Асенов, Ивайло Русинов и Петър Петров. Младите надежди на "Боен клуб Сила" получиха поздравления от председателя на Българска Федерация по ММА Станислав Недков - Стъки.

Българският национален отбор успя за шести пореден път да стане първенец на Балканите като успяха да завоюват 16 златни, 14 сребърни и 2 бронзови медала. Албания останаха на второ място, домакините от Гърция на трето и отборът на Черна Гора - на четвърто място.