/ Община Враца
Младежки център – Враца започва  набиране на участници в предстоящото обучение „Без план“, което ще въведе 20 младежи на възраст между 15 и 29 години в основните принципи и стъпки при планирането и организирането на събития, и инициативи в полза на местната общност.

Обучението ще се състои от две части. Първата ще се проведе между 23 и 25 март в  Младежки еко лагер  с. Очин дол, а втората – на 14-15 април в Младежкия център във Враца.

Обучителните модули ще бъдат осъществявани чрез методите на неформалното образование, учене чрез правене и преживяване, както и на принципа връстници обучават връстници.

Това ще даде голяма възможност на младежите да развият креативността и меките си умения, заложени в основата на включените в модулите теми, сред които „Ефективна комуникация“, „Работа в екип“, „Лидерство“, „Управление на времето“, „Планиране и организиране“, „Работа с медии“.

„Желаещите могат да подават своите формуляри за участие до 13 март, попълвайки въпросник на следния линк: https://goo.gl/forms/04Q0rj7gAs0KBSbQ2  , като междувременно ще бъде провеждана и информационна кампания в някои училища и образователни институции в града“, обясняват организаторите.

Ще бъде проведена и информационна среща на 28.02.2018г. , от 16:00 часа, в сградата на Младежкия център.