Видин
Видин / Община Видин
Община Видин предприе дейности по облагородяване на парк „Владикина бахча”. Работата провери на място и кметът Огнян Ценков.до момента са поставени нови 15 пейки, 20 кошчета за отпадъци и възстановените 16 стари пейки, които са били счупени. В парка има  детски площадки със съоръжения за игри и забавления.

Видин
netinfo

Тревните площи са окосени и поддържани в добро състояние, за което  се погрижиха служители от отдел „Екология, инфраструктура, инженерни мрежи и съоръжения”, звено „Чистота”,  строителната група към Общината и фирмата по озеленяване. Кметът апелира гражданите да пазят детските площадки, да поддържат чистотата на алеите в парка и да не се стига до вандализъм. Въпреки това една от новопоставените пейки вече е счупена, както и едно от кошчетата.

Видин
netinfo

Кметът на Община Видин посети и к–с „Христо Ботев” и припомни, че пространството между блок 1 в комплекса и парк „Владикина бахча” е асфалтирано с общински средства, заложени в капиталовите разходи на Общината за миналата година. Хора, живущи в блока, благодариха на кмета за асфалтираната улица и за облагороденото парково пространство, което се превръща в едно по-добро място за почивка на гражданите на Видин.