Новият графит, който е вдъхновил клипа.
Новият графит, който е вдъхновил клипа. / Община Враца
Монументалната илюстрация ,,The Torch'' (факелът) на световно популярния български графити майстор Станислав Трифонов - Насимо ,,оживя'' в музикално видео. Тя бе нарисувана от прословутия художник върху знакова сграда във Враца по време на Rockalution Fest Vratsa 2017, в началото на юни.

По-голяма част от уникалното видео към песента ,,Туй що не гасне'' на MD Beddah и Прим,  вдъхновено от картината на Насимо, е заснета в Природен Парк ,,Врачански Балкан'' и гордо можем да кажем, че това е неговото най-изящно документиране до сега. Сюжетната линия разкрива пътя на лирическия герой, който е пазител на ,,огъня на знанието''. Сценарият превежда зрителя през  няколко епохи - от прабългарин до съвременник. Той носи горящ факел и неговата цел е да достигне върха на планината.

,,Туй що не гасне'' е съвместен проект между фестивалите Rockalution Vratsa 2017 и Urban Creatures Sofia 2017 и зад него стои голям екип артисти от различни сфери на изкуството.

Главната роля във видеото е поверена на актьора Борис Георгиев, който е модел на Насимо в неговата творба.  Режисьор е Николай Георгиев - N.K Films, а музикален продуцент Апостол Найденов - Nowallz от лейбъла ,,XPRSN''. Автори на  концепцията са музикантите MD Beddah и Прим, които също така стоят зад лириките и изпълнението на епичната песен.