/ Община Видин
Малките футболисти от спортното училище за социална интеграция на Фондация „Реал Мадрид“ се срещнаха с кмета Огнян Ценков, а поводът бе заминаването им за испанската столица. На срещата присъстваха Светлина Вълчева, социален директор на проекта и треньорите Светослав Петков и Красимир Горанов.

Фестивал за здравето се провежда във Видин

Десет деца в неравностойно положение от Видин, трениращи в първото спортно училище за социална интеграция в България, ще имат възможност в рамките на пет дни да се срещнат със свои връстници от цял свят и да участват в демонстративен футболен турнир. Огнян Ценков поздрави децата и се обърна към тях с думите:

среща Видин
netinfo

”За мен е удоволствие да ви посрещна тук, в сградата на Община Видин и да ви поздравя за това, че давате всичко от себе си за най-популярния спорт - футбола. Това е един прекрасен начин за изграждане на отборен дух, уважение към съперника, създаване на приятелства и забавление от играта. Гордея се, че вие сте възпитаници на първото и единствено спортно училище на Фондация „Реал Мадрид” у нас и сте част от всички 50 хиляди момчета, трениращи в школите на Фондацията”.

Направиха открит урок за историята на Община Видин

Треньорът Светослав Петков благодари на кмета на Общината за оказваната от него помощ и изрази отличните си впечатления от добрата организация и всеотдайна работа при осъществяване дейностите на спортната школа. Светлина Вълчева също благодари на Огнян Ценков за постоянната му подкрепа, добрата комуникация и ценните съвети, които дава на децата.

Среща Видин
netinfo

Възпитаниците на школата ще имат възможност да се срещнат с футболистите от легендарния отбор „Реал Мадрид” на живо и да гледат мача им с „Леванте”.
Община Видин