Гита Додова с личен рекорд
Гита Додова с личен рекорд / netinfo
Гита Додова постигна личен рекорд на троен скок на Държавното първенство по лека атлетика за юноши и девойки старша възраст. Възпитаничката на Альоша Велков участва в надпреварата извън класирането. Додова преодола 13. 94 метра, като това е покрит Международен норматив за участие в Европейски и Световни първенства.

Два отбора от Западната “Б” група проявяват интерес към защитника на “Монтана” Владимир Арнаудов. Ръководствата на “Миньор” (Перник) и обединилият се наскоро тим на “Пирин” (Благоевград) обаче получили категоричен отказ от страна на 30-годишният футболист.

Изп. директор на монтанци Румен Панайотов пък картотекира в БФС халфът Николай Боянов. Бившият плеймейкър на “Спартак” (Плевен) е парафирал договор за една година. Подготовка с монтанци на лагера в Ашиклар започна и юношата на столичния “Локомотив” Цветан Антов.

Отборът на “Локомотив”-Мездра надигра като гост с 2:1 тима на “Видима-Раковски”-Севлиево. След договорка между треньорите на двата отбора срещата се игра в три полувремена по 30 минути. И трите гола паднаха през последната част на мачаСледващата контролна среща за възпитаниците на Анатоли Нанков е днес. Втородивизионният тим играе срещу отбора на “Марек”-Дупница.