Футболен турнир
Футболен турнир / Община Хайредин
За първа година Община Хайредин съвместно с Областен съвет на БФС гр. Враца организираха мъжки футболен турнир за купата на Община Хайредин. В него се включиха осем отбора, разделени в две групи.  За първо и второ място сили пребориха „Пъстрина“ – Николово и „Монолит“- Манастирище. „Пъстрина“ успя да отвоюва победата с дузпи след 90-ата минута.

И така след ден изпълнен с футболен хъс, разгорещени футболни страсти и спортсменство от страна на играчите се подреди и листата на победителите. На първо място се класира отборът на „Пъстрина „ – Николово. Второто място зае отборът на „Монолит“ – Манастирище.  Трето място отборът на „Огоста“ – Хайредин. 

Футболен турнир
Община Хайредин

Бяха раздадени и статуетки, като за „Най – добър играч“ бе отличен футболистът от „Пъстрина“ Николово - Цветелин Анжелов.
„Голмайстор“ на турнира стана играчът от „Монолит“ Манастирище – Георги Иванов, а „Най – добър вратар“ футболистът от „Огоста“ Хайредин – Венимир Бенчев.

Наградите бяха връчени от председателя на ОС на БФС – гр. Враца  Милен Бельов и кмета на Община Хайредин Тодор Алексиев, който пое ангажимент турнира да стане традиция за Община Хайредин.

Футболен турнир
Община Хайредин