Осигуряването на честни избори на 11 юли е най-важната задача на областна администрация и за това ще вложа всичките си усилия, опит и умения, за да гарантираме това да се случи. Това каза новият областен управител на Видин Огнян Асенов Михайлов на церемония тази сутрин по символично предаване на поста от бившия областен управител Момчил Станков.

Като втора задача на областната администрация във Видин той определи бързото решаване на текущите въпроси, които стоят пред институцията.

Служебният кабинет обяви кои са новите областни управители (СНИМКИ)

Огнян Асенов Михайлов е бил областен управител на Видин през 2017 година, когато отново смени досегашният Момчил Станков. Той притежава образователно-квалификационна степен "магистър" по специалността "Управление на обществения ред и сигурност на Република България" от Академията на МВР.

Преди това от 2015 г. е работил в Държавната агенция "Държавен резерв и военновременни запаси". От 2003 г. до 2009 г. е бил директор на ОД-МВР Видин.

"Радвам се, че Огнян Асенов ще ме замени за втори път. Това е човек с богат професионален опит и му пожелавам искрено успех", каза на церемонията Момчил Станков.
БТА