/ netinfo
Николай Недев, началник Участък „Полиция“ - село Камен и Владимир Иванов, инспектор в ТЗ „БОП“-Велико Търново станаха вицешампиони в Зоналното първенство по полицейска лична защита. Състезанието се проведе на 20 и 21 май в град Ловеч, а първи в класацията се нареди отборът на ОД на МВР-Русе.

В оспорваната надпревара се включиха общо 8 отбора от Областните дирекции на МВР във Велико Търново, Плевен, Ловеч, Габрово и Русе. Областната дирекция във Велико Търново участва с два отбора. Младши инспекторите Петя Колева и Бойко Бойчев от Районното управление в старата столица се класираха на пето място.

Водач и треньор на двата отбора на Областната дирекция в старата столица е Тодор Владимиров, младши експерт в сектор „Базова научно-техническа лаборатория“ при ОД на МВР-Велико Търново.

По регламент отборите класирали се на първо и второ място ще участват в състезание за Купата на България, което ще се проведе през юли в град Каварна и в Републиканското първенство по полицейска лична защита през септември в град София.