Ситомир и Локомотив преиграват мач на 16 октомври
Ситомир и Локомотив преиграват мач на 16 октомври / netinfo
Срещата между отборите на “Ситомир” и “Локомотив” /Г. Оряховица/ ще се преиграе в Никопол на 16 октомври, съобщиха от Зоналния съвет на БФС във В. Търново. Мачът от VІІІ кръг в първенството на Северозападната “В” група бе прекратен в 66- ата минута, заради колабирали от студ футболисти и невъзможни за игра атмосферни условия.
На 15 октомври от 15, 30 часа “Росица” /Поликрайще/ ще играе мач от турнира за купата на Аматьорската лига. Двубоят с “Ботев” /Луковит/, първенец на област Ловеч ще се проведе в Севлиево. Победителят среща предтавителя на Габровска област- “Янтра”, на следващия етап от борбата за трофея.
Междувременно Дисциплинарната комисия лиши от състезателни права за три срещи футболистът на “Бали- 2002” (Дебелц) Венцислав Великов. Санкцията е заради отстраняването му по време на мача с “Трявна”, игран в неделя. Други четирима състезатели- Венцислав Георгиев “Академик” (Свищов), Георги Георгиев “Сторгозия” (Плевен) Ахмед Салимов “Левски- 2007” (Левски) и Веселин Бордияшев “Ботев” (Димово) ще пропуснат заради наказания следващият кръг.