Ясен съставът на комисиите към Зоналния съвет на БФС във В. Търново
Ясен съставът на комисиите към Зоналния съвет на БФС във В. Търново / Дарик нюз, архив

С нови председатели са трите комисии към Зоналния съвет на БФС във Велико Търново, съобщи шефът му Трифон Иванов.

„Съставът на комисиите е съгласуван с областните председатели на Футболния съюз в Северозападна България. Искам да подчертая, че промени ще има и тепърва – всеки член на комисиите, който не работи, ще бъде сменян, а те могат и да бъдат допълвани до пет човека. Желанието ми е да функционират на пълни обороти”, коментира бронзовият медалист от САЩ 94. Трифон Иванов пое поста в края на миналата седмица от Георги Велинов, пенсионирал се след 18 години начело на структурата. Екскапитанът на националния отбор подчерта, че за него всички клубове в Зоната ще бъдат равни, без значение кой къде е играл в миналото.

Стефан Чакъров, който през последните две години оглавяваше Спортно- техническата комисия, вече ще ръководи Съдийската. За назначенията на реферите ще отговаря Александър Петков, Валентин Иванов е секретар, а Красимир Кандиларов – член. Досегашният шеф на комисията Петър Петров остава член на националната Съдийска комисия на БФС.

Председател на Спортно- техническата комисия е бившият международен асистент- съдия Тихомир Боболов. Негов заместник става Иван Бодурков, секретар е Петър Петровски, в състава и е още Иван Ангелов.

Управителят на Общинско предприятие „Реклама” Илиян Недев става шеф на Дисциплинарната комисия. Той наследява на поста проф. Михаил Харалампиев, който през сезона навърши 70 години и бе удостоен със златна значка на БФС. Заместник на Недев, който председателстваше Районната избирателна комисия по време на изборите за Европарламент, е Радослав Славов, секретар остава Трендафил Коцев, член голмайсторът на „Етър” за всички времена- Димитър Цеков. Областната дисциплинарна комисия запазва състава си- председател Станьо Гатев и членове Дончо Арабаджиев и Стефан Костадинов.