Гросмайсторско реми записаха “Дени” и “Спартак”
Гросмайсторско реми записаха “Дени” и “Спартак” / netinfo
Десет гола за 5:5 си отбелязаха отборите на “Дени Нов Стандарт” и “Спартак” в първата среща от програмата на зимния турнир по футбол в четвъртък. Лидерите в група “С” пет пъти повеждаха в резултата, а борещите се за място в челната тройка “спартаковци” съумяваха да изравнят. Хет трик за “Дени” вписа в личния си актив Бисер Пенчев, другите две попадения добавиха Станислав Костадинов и Йордан Димитров. За “Спартак” Петър Петков вкара четири пъти, веднъж се разписа Сава Димитров.

С два гола на Николай Шанкулов “Екотермал”, без точка до момента, изригна срещу “Дрийм Тим” и с победата с 2:0, обърка плановете на “отбора на мечтите” за безпроблемно прекрачване във втората фаза на турнира в ДКС “В. Левски”. В понеделник “Дрийм Тим” ще трябва да играе за трите точки срещу силния отбор на “Сико”.

“Тера” нямаше проблеми с “Болярки”- 4:0, с два гола на Йордан Димитров и с по един на Велислав Великов и Ивелин Момчилов.

Футболистите на “Килифарево” не проявиха милост към съперниците си от “Янтра” /Леденик/ и ги разпиляха с 8:0. Милчо Сирмов заби три попадения, Илия Тафров- две, Георги Каравасилев, Ивайло Николов и Даниел Славчев по едно.

Днес са срещите: “Левски” /Ляск./- Парк- хотел “Дряново”, “Валда”- “Лас Вегас”, “Спартак”- “Кристал” и “Болярки”- “Болярско село”.