Четирима пилоти на Етър Рейсинг стартират на рали Вида
Четирима пилоти на Етър Рейсинг стартират на рали Вида / netinfo
С “Митсубиши Лансър Ево 7” ще стартира Петко Петков в предстоящото през уикенда рали “Вида”. Автомобилът е собственост на най- изявения български пилот в момента Димитър Илиев и е със задвижване на всяко едно от четирите колела. Великотърновският състезател я взима под наем и ако му допадне ще я кара и в следващите стартове. В ралито, което се провежда в околностите на Видин ще стартират още пилоти на “Етър Рейсинг”. Това са Красимир Кандиларов, Тодор Тодоров и Огнян Герджиков.
Междувременно около Своге се проведе втория кръг от планинския шампионат. Красимир Кандиларов с “Пежо- 306” победи в клас “N- 3” и е трети в група “А+ N”, след Ясен Попов и Игнат Исаев и двамата с автомобили “Митсубиши Лансър”.
В “Х- 1” Тодор Тодоров с “Фолксваген Поло” дублира успехът си от първия кръг в шампионата и е трети в група “Хобикар”. Втори в класа остана съотборника на лясковчанина Росен Русев с ВАЗ 2105.
В отборното подреждане “Етър Рейсинг” е на трето място, като преди великотърновския клуб са само АСК “Юве и Ко” и “Ефко Рейсинг”.