Златен Отвес за най-новия хотелски комплекс Long Beach Resort & SPA
Златен Отвес за най-новия хотелски комплекс Long Beach Resort & SPA / netinfo

Престижното отличие Златен отвес за сграда на 2013 година в Североизточна България получи най-новият хотелски комплекс "Long Beach Resort & SPA"  в Шкорпиловци.

Фирмата изпълнител „Вида груп" ООД спечели голямата награда в XII издание на конкурса за строителство и реконструкция „Златен отвес”, организиран от Камарата на строителите в България – Варна.. Освен че получи отличие за своя проект - ваканционен комплекс Long Beach Resort & SPA в КК „Шкорпиловци”, компанията се нареди на първо място и в oспорваната втора категория обекти – „Хотели и ваканционни комплекси”. В конкурсната надпревара участие взеха фирма "Руд - Варна" АД и „Планекс” ООД с хотелски комплекс „Интернационал”.

Long Beach Resort & SPA е нов луксозен комплекс, разположен на брега на морето в началото на Шкорпиловци. Комплексът предлага настаняване в луксозни апартаменти с индивидуален дизайн и стил.

Златен Отвес за найновия хотелски комплекс Long Beach Resort & SPA
netinfo

Long Beach Resort & SPA разполага с уникален СПА център, наречен „Келара”, където е единствената по рода си Солена стая в България. Уникалното помещение е изградено от тухлички хималайска сол, които впръскват сол на всеки 40 минути.

На разположение на гостите са два басейна с топла минерална вода, единият от които акватоничен. Акватоничният басейн предлага вградени шезлонги за аеро и хидромасаж. Други интересни услуги в термалната зона са финландска сауна, парна баня, джакузи, релакс зона и приключенски душ. В Long Beach Resort & SPA работят с варненска лечебна кал и са ексклузивни представители за България на топ френската марка козметика "Biologique Recherche". Любимите кислородни терапии на Анджелина Джоли и Шарън Стоун може да направите в СПА център Келара. За още по-голям комфорт на гостите, пожелали да си направят процедури на лицето, е водното легло в СПА центъра.

Златен Отвес за найновия хотелски комплекс Long Beach Resort & SPA
netinfo

Най-добрата руска баня в района  се намира в Long Beach Resort & SPA. Руската баня в Келара СПА е дискретна VIP зона, подходяща както за романтични мигове на двойки, така също и за срещи на VIP клиенти.

През зимните месеци в комплекса работи основният ресторант с изтънчена авторска кухня  - "V.V.V."

На разположение на гостите са още конферентна зала, професионално оборудван фитнес и други услуги, които подробно може да разгледате ТУК.