/ пресцентър
Премиерът «се накарал» заради забавянето на работата по проекта за новия бул. "Левски". Това обяви самият той след инспекция на съоръжението. Борисов обаче е на мнение, че по-важно е качеството на изпълнение. Той припомни, че се подменя и подземната инфраструктура. 

Кога ще е готов булевард "Васил Левски"?

Това е най-големият инфраструктурен проект в града, като за изграждането на новото трасе от ул. „Подвис“ до ул. „Девня“ правителството отпусна 80,5 млн. лв. Други 4,5 млн. лв., осигурени от държавата, са за пробива на бул. „Сливница“, като с реализирането на проекта ще бъде осигурен бърз достъп до автомагистрала „Хемус“. Ремонтът на съществуващата част от булеварда се финансира по ОП „Региони в растеж“.
 
Сбъркан ли е проектът за булевард "Левски"?

След завършване на булевард „Васил Левски“ ефектът ще бъде облекчаване на движението в града, намаляване на задръстванията, извеждане на трафика извън централната градска зона, както и бърза връзка от летището към курортите. Предстои и изграждане на нов паркинг в района на музея „Владислав Варненчик”, добави премиерът.

Продължава строителството на бул. „Левски“, готовите участъци ще бъдат пускани поетапно

Той категорично отрече информацията, че на плажа в "Аспарухово" ще се строи хотел
. В местността Карантината е предвидено рибарско селище с поставяне на хладилни камери. Там хората ще могат да си купуват прясна риба с нужните санитарни гаранции, подчерта премиерът. По негови думи в момента мястото, което той нарече "змиярник", е буренясало.