ВИП съветник нападна колежка от БСП
ВИП съветник нападна колежка от БСП / netinfo
Общинският съветник Веселин Данов поиска оставката на колегата си Тодорка Павлова от групата на БСП, тъй като според него тя не е легитимен съветник. Още днес ще сезирам областния управител, председателя на Общинския съвет и Варненска окръжна прокуратура за нелегитимността на Тодорка Павлова, закани се VIP съветникът.

Той ще настоява за отмяна на решенията на Общинския съвет от последните три месеца, тъй като гласът на Павлова според Данов е бил решаващ в гласуването на тези решения. ВИП съветникът разкри, че от 3 месеца насам Тодорка Павлова има адресна регистрация в с. Близнаци.

Според Данов зад промяната на адресната регистрация стоят намеренията на БСП да наложи контрол в южната част на Варненска област и да издигне Павлова за кмет на Аврен на предстоящите местни избори. Тодорка Павлова потвърди за адресната регистрация в с. Близнаци и коментира, че това не й пречи да изпълнява функциите си на общински съветник. Павлова отказа да коментира въпроса за издигане на кандидатурата й за кмет на Община Аврен.

Отговорите на Тодорка Павлова ще чуете от звуковия файл.