/ МБАЛ “Света Анна - Варна”
Реаниматорите и детските хирурзи в МБАЛ “Света Анна - Варна” вече ще обгрижват най-малките си пациенти с допълнително ниво на сигурност, гарантирано от новия анестезиологичен апарат с възможности за пълен мониторинг.

МБАЛ “Света Анна - Варна”

Модерната техника бе предоставена на варненския “Пирогов” от инициативата “Българската Коледа”. “Апаратът дава възможност за максимално прецизиране и сигурност при наркоза на малки пациенти и пълен мониторинг на състоянието им”, обясни началникът на отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение на МБАЛ “Света Анна - Варна” д-р Валентин Власаков.

Отделението по неонатология в МБАЛ „Света Анна - Варна” отпразнува 10 години и 18 000 бебета

“В нашето отделение оперираме новородени, сред които - често и недоносени, и този апарат дава всички възможности интервенциите да протичат при максимални условия на сигурност”, коментира началникът на отделението по “Детска хирургия” д-р Румен Христов.

МБАЛ “Света Анна - Варна”

Отделението по детска хирургия в МБАЛ “Света Анна - Варна” е единственото в Североизточна България, в което се извършват пълният спектър хирургични интервенции на деца от нула до 18 години.