STREET DANCE BATTLE ще разтърси Варна на HALLOWEEN
STREET DANCE BATTLE ще разтърси Варна на HALLOWEEN / снимка: Grand Mall

Чудовищно добра програма очаква ентусиастите на празника Halloween в Grand Mall на 31.10. Всяка възрастова група ще получи своето страховито приключение – ще има и пъстър карнавал за малки и големи, и епична танцова битка за младите денсъри. Вече набира скорост Facebook играта "Избери лакомство или пакост", която насочва търсачите на силни усещания към един от двата купона: www.facebook.com/GrandMallVarna/app_352742344862993. Томболата ще отреди кой от регистрираните ще спечели ваучер за пазаруване на стойност 500 лв.

Две отделни сцени ще бъдат изградени за двете събития, а помощни екрани до тях ще дадат отлична видимост и на отдалечените зрители в най-големия търговски център във Варна.

Шареният Halloween карнавал ще активира творческия импулс на малчугани и родители с конкурс за най-атрактивен костюм. Наградата за класирания на първо място е ваучер за покупки за 200 лв. Над 1000 лакомства от  Захарни изделия Варна и Зайо Байо ще получат участниците в карнавала. Страшно-забавното дефиле на призраци, върколаци, вещици, чудовища, филмови и приказни герои е с начален час 17:00.

В деня, в който дегизирането е едва ли не задължително за емоцията, организаторите осигуряват безплатен грим от 15:00 до 20:00 ч. За подготовката на най-малките ще се погрижат от Мимо Шоу, а тийнейджърите и възрастните ще бъдат в ръцете на професионалистите от Лорка. На 31 октомври на етаж 2 ще бъде обособен и специален щанд с Halloween костюми и аксесоари. А креативните постижения на участници и гримьори ще могат да влязат в личната фото история на всеки маскиран с безплатни снимки в страшните фото корнери, отворени за всички желаещи. Снимките ще бъдат качени във фен страницата на Grand Mall.

В 19:00 ч. започва The Halloween Street Dance Battle. Тричасовата танцова битка ще изправи един срещу друг индидуални и колективни претенденти за големите награди. Соловият приз  е на стойност 500 лв., а колективният - на стойност 1000 лв.

Строгите съдии ще бъдат Яшо Тодоров „Yasho” –  в стил 2Bad,  Елена Коларова – Pop & Roll, Skywalkers и Стефан Георгиев “Shifura”– KillaTria. Те ще следят зорко за Halloween визията на танцьорите, техниката им на изпълнение, тяхната музикалност, оригиналност и сценично поведение. Състезанието ще протече в две категории: Battle 1 vs 1 All Styles и Best Crew Performance.

За участниците няма възрастови ограничения, всички, които имат подготвен танц, са добре дошли. Специално за събитието на сцената излизат повелителите на купона Криско, Ангел и Моисей заедно със софийските парти чудовища BUGS & N.A.S.O.