концерта FLIGHT
концерта FLIGHT / netinfo
Средства за онкоболни деца ще набират варненски рок музиканти. Те организират днес благотворителен акустичен концерт, средствата от който ще бъдат дарени на детското отделение по онкология и хематология при МБАЛ "Света Марина"- Варна

Събитието е в памет на Пламен Колесниченко, който преди няколко години загуби битката с рака.  

„Две години неговата съпруга Радослава Димова организираше концерта и даряваше средствата на  организация за онкоболни възрастни хора.Тази година те отказаха да приемат средствата с довода, че се чувстват егоисти и желаят да дарим средствата на отделението по детска онкология”, разказва организаторът Стоян Бурназов. 

Освен него участие в концерта FLIGHT ще вземат още дъщерите на Пламен Колесниченко - Йоанна и Александра, Диян Коев, Лилия Радославова, Мирослав Савов и Стефан Кудев. Началото е в 16 ч. на втория етаж на „Гранд мол Варна”

„Ще ми се да покажа на варненци,че рок музиката може да се свири не само с крещящо силен звук. Разбира се, много от слушащите този стил отдавна знаят това. Но все още ми се струва,че има хора, които са убедени, че в рок клубовете се случват ужасни неща – че там се веят безразборни коси и се клатят глави без никакъв смисъл. Публиката на концерта ще чуе не само кавъри, но и авторски песни”, допълва Бурназов.