Никола Спасов: Гони ни невероятно лош късмет
Никола Спасов: Гони ни невероятно лош късмет / Добри Атанасов
Никола Спасов: Гони ни невероятно лош късмет
86101
Никола Спасов: Гони ни невероятно лош късмет
  • Никола Спасов: Гони ни невероятно лош късмет

„Наистина имаме кадрови проблеми, но пък разполагаме с още 18 футболисти. Нямам право да се притеснявам за предстоящото гостуване срещу „Лудогорец“. В крайна сметка всички футболисти би трябвало да са в добро състояние и се надявам тези, които влязат да са на добро ниво и да оправдаят моето доверие“, коментира в интервю за „морски гонг“ по Дарик радио треньорът на „Черно море“ Никола Спасов.

„Винаги е имало контузени футболисти, аз не смятам, че нашите са толкова много. Цяла пролет имаме 1-2 контузии, при условие, че имаме на разположение 24 футболисти. Това са нелепи контузии, които не са от тренировъчния процес. Вълчанов се контузи в контролна среща, а другата е при Маркович. Това са по-тежките контузии, заедно с тази на Станчев. Другите не са толкова сериозни. Според мен няма да мога да разчитам на Маркович до края на сезона. За съжаление много малко го използвахме.

В мачовете ни гони невероятно лош късмет. Не мога да кажа, че футболистите не се раздават. Просто така се стекоха обстоятелствата в тези мачове-картони и напрежение от факта, че нямаме победа толкова дълго време. Не съм съгласен, че сме толкова отчайващи на собствен терен“, каза още Спасов.

Чуйте цялото интервю с него в приложения звуков файл: