/ Дирекция спорт, Община Варна
Станаха ясни победителите В състезанията по волейбол за момичета и момчета V-VII клас от „Ученическа купа Варна“. При момичетата се получи оспорвана борба, но с 2 - 0 гейма, отборът на ОУ “Добри Чинтулов“ победи този на   ОУ “Г. С. Раковски“ и стана шампион на турнира.

На второ място и среброто остана за отборът на ОУ “Г. С. Раковски“. Почетното трето място зае тимът на ОУ „Антон Страшимиров“. В състезанието при момиченцата участваха 10 училищни отбора от град Варна, а любезен домакин на срещите беше спорната зала на СУ „Елин Пелин“.

Отново в залата на СУ „Елин Пелин“ се изиграха и финалите при момчетата 5-7 клас. Безапелационни шампиони отново са учениците на ОУ „Добри Чинтулов“ с треньор Бойка Крумова. Сребърните медали спечелиха децата на ОУ „П. Р. Славейков“, а бронзовите СУ „Климент Охридски“.
 
По същото време в залата на Първа езикова гимназия се изиграха и финалите при юношите XI-XII клас по волейбол. След изиграването на всички срещи през последните три седмици, класирането се подреди по следния начин:

Юноши 11-12 клас:

1.    V ЕГ „Йоан Екзарх“

2.    ПГТ „Д-р Асен Златаров“

3.    III ПМГ „Акад. Попов“

 Всички състезатели от призовата тройка получиха купи, медали, грамоти и предметни награди осигурени от Община Варна, Дирекция „Спорт“.
Дирекция спорт, Община Варна