/ Добри Атанасов /архив/
„Всички състезатели вече са здрави и никой няма да отпадне за предстоящото гостуване на „Рилски спортист” в Самоков. През седмицата имахме дребни проблеми. И двамата ни центрове имаха проблеми с леки контузии и трябваше да починат ден-два, но за мача всички ще бъдат на линия”. Това каза преди предстоящата среща от 20-тия кръг на НБЛ наставникът на „Черно море Тича” Спас Натов.

„В сравнение с предишния ни мач срещу „Рилски спортист” те са почти като нов отбор. Новите им играчи дават, според мен, повече класа, атлетизъм и физика. Според мен пак определящ ще е Йордан Бозов. Аз вече го казах и на играчите – българите в „Рилски спортист” са добри и на тях също трябва да обърнем доста внимание”, коментира още Натов.

„Ние вече имаме изграден свой стил, трябва да играем освободено и да се опитаме да се представим добре. Най-хубавото в последните мачове е, че ние не спираме да се борим. Изваждаме допълнително сили, малко ротацията ни е нарушена в някои мачове, но мисля, че от мач на мач се представяме малко по-добре. Може да е малко, но вървим нагоре”, сподели специалистът.

„Ние искаме да се представим във всеки мач максимално добре и говорим само за победи. Дали ще се случи днес или утре – не знам, но ние се подготвяме да победим отборите, с които играем”, каза още той.

Мачът между "Рилски спортист" и "Черно море Тича" е на 4 март /събота/ от 18:00 часа в зала "Арена Самоков".