Привържениците на "Спартак" с фотоизложба по повод 99-годишнината на клуба
Привържениците на "Спартак" с фотоизложба по повод 99-годишнината на клуба / netinfo
Привържениците на "Спартак" Варна организират фотоизложба по повод 99-  годишнината варненския клуб. 
На 28.08.2017 г. (понеделник) от 19:18 часа на входа на морската градинаще бъде отпразнуван 99- ият рожден ден на футболен клуб "СПАРТАК". Предвидени са различни изненади, фотоизложба, както и голям екран, на който ще бъдат прожектирани непоказвани досега кадри от мачове на отбора, както и всички познати славни моменти. Предвидена е изложба на фен артикули от различни периоди, в която могат да се включат всички желаещи.

Ето какво пише още в изявлението на привържениците на "Спартак" Варна

"99 ГОДИНИ СПАРТАК ВАРНА!
Защото Варна го заслужава!
Защото поколения варненци живяха със СПАРТАК ВАРНА! 
Защото сме длъжни да дадем възможност на децата ни, да носят и защитават честта на синята фланелка!


Скъпи СПАРТАКЛИИ,

В навечерието на 99- тата годишнина от създаването на нашия любим клуб, той почти е изчезнал от картата на футболна България, заради безграничната алчност на шепа схемаджии, които откраднаха дома ни – стадион Спартак. Никога през своята история не сме били толкова отчаяни, разделени, разединени и демотивирани. Но една група младежи не се умори и не спря да се бори. На път сме да се възстанови обществената справедливост и догодина да посрещнем 100 годишния юбилей, отново със собствен стадион и тренировъчна база, което е най-важното условие за бъдещето на клуба. Но за да се случи това, трябва в този труден момент да покажем на футболната общественост в България и най-вече на управляващите, че ни има като общност. Че има критична маса в град Варна, която иска да продължи делото на поколенията, които са градили и посветили животите си на СПАРТАК. Че има деца и младежи, които искат да израстнат като личности и футболисти, носейки с гордост синята фланелка. И не на последно място, че ни има всички нас – всички ние, които отраснахме на този стадион, с нашите футболни кумири, подкрепяйки отбора си в добро и зло.


Чакаме футболни деятели, ветерани, привърженици от различни поколения и най-вече бъдещето – децата и юношите от школата на СПАРТАК ВАРНА.

Нека всички отново да се съберем и да се почустваме едно голямо семейство, както е било в най-добрите ни години! Децата има, какво да видят и чуят, а големите има, какво да разкажат и да си кажат!"