/ Добри Атанасов
В последната си контрола преди старта на първенството във Втора професионална лига Лудогорец II разгроми Спартак Варна с 4:0, съобщава официалният сайт на разградския тим . Мачът се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли". За селекцията на Ради Здравков на терена излязоха Санчес и Кастро, двама дошли на проби млади футболисти от Испания, както и завърналият се от Ботев (Пловдив) централен защитник Василен Марков.

"Орлите" откриха резултата в 33-ата минута чрез Димитър Митков, който засече прострелно центриране по земя от фланга. Пет минути по-късно, след многоходова комбинация, завършила с две ефектни двойни подавания, Доминик Янков направи 2:0.

През втората част Андриан Димитров направи резултатът класически в 57-ата минута. Той блокира опит на вратаря на гостите да изрита топката напред и след рикошета тя спря в мрежата. В 68-ата минута варненци си отбелязаха автогол.

"През първото полувреме имаше доста положителни неща в играта ни. Получиха се  разиграването на топката и движението по терена, а футболистите се раздадоха. През втората част малко се подведохме по играта на съперника и свалихме нивото, но като цяло сме доволни от мача. Все още не сме взели решение за двамата испанци, които карат проби, но вероятността да останат в тима не е голяма", коментира помощник треньорът Галин Иванов.
ludogorets.com