Летище Варна вече със зимно разписание на полетите
Летище Варна вече със зимно разписание на полетите / снимка: Impact Press Group, архив

На Летище Варна вече е в сила зимното разписание на полетите. През този период от варненското летище  се осъществява директна въздушна връзка до София, Лондон, Виена и Москва.

Вътрешни линии:
Полетите до София се изпълняват всеки ден от седмицата в удобни часове.  Полетите осъществява националният превозвач България Ер. В дни понеделник, сряда, четвъртък, събота и неделя авиокомпанията изпълнява и комбинирани полети София – Варна - Бургас.

Международни линии:
Авиокомпания Austrian Airlines свързва австрийската столица с Варна всеки ден през седмицата. Самолетът за Виена излита в 13:30 часа.

Директни редовни полети до Лондон от Варна осъществява WizzAir в дните сряда и неделя. Часът на излитане за британската столица е в 18:35 часа.

Полетите до Москва (Домодедово) се изпълняват три пъти седмично във вторник, четвъртък и неделя. Полетите са на авиокомпания S7Airlines, с час на излитане от Варна в 13:25 часа.

През зимния период летище Варна продължава да обслужва и чартърни полети по различни направления.

Информация за всички полети, които се изпълняват  от и до варненското летище може да намерите на интернет адрес www.varna-airport.com.