500 награди за откриването на моден магазин във Варна
500 награди за откриването на моден магазин във Варна / снимка: Мол Варна

След 17.00ч. своите първи клиенти ще посрещне магазин Entrance в Мол Варна, разположен на двa етажа с обща площ от 1 300 квадратни метра. Първите 500 посетители на обекта ще получат специални награди и изненади, сред които ще има скреч карти за пазаруване на стойност до 100 лева и стилни предметни награди от модните брандове, представени в магазина.

С ексклузивното откриване своята премиера в морския град правят световноизвестните брандове, сред които Reserved, Mohito, House и Cropp. Марките се отличават на европейския пазар като едни от най-популярните и търсени облекла за различните възрастови групи и стилови предпочитания. Концепцията на Reserved  представя всекидневни висококачествени облекла за жени, мъже и деца и присъствие в 10 европейски държави с общо 250 магазина. Облеклата на Cropp са ориентирани към младежката аудитория и се предлагат в 200 магазина в 10 страни от ЕС. Моделите на House са подходящи за групата на младите хора, а дизайнерските решения при Mohito са изцяло насочени към дамите, които държат на изискания стил във визията си. Облеклата на Reserved, Mohito, House и Cropp се отличават с високото качество на текстила, впечатляващи цветови комбинации и запомнящи се дизайнерски решения, както при дамски и мъжките, така и при тийнейджърските и детските модели.

Други утвърдени марки, които ще бъдат представени в обекта, са SevenHill, Dereon, Twenty by SH, Reporter, Miss Poem, както и Tom Taylor, Superdry, Fly London, Blend и Ben Sherman.  Като задължителното стилно допълнение за постигане на напълно завършена модна визия, в Entrance специално място с разнообразен асортимент ще имат и аксесоарите.

Откриването и раздаването на първите печеливши карти ще бъдат на 28 април в 17 часа на първи етаж в Мол Варна. В 19 часа в Entrance със свое участие ще се изяви нашумелият рап изпълнител Криско.