Юношите на Берое  приемат Ботев-Гълъбово
Юношите на Берое приемат Ботев-Гълъбово / netinfo

Юношите младша възраст на Берое състезаващи се в областното първенство претърпяха  загуба с 0:3 при символичното си гостуване на Траяна. 0:3.Информацията е на електронното издание beroe online.
През по-голямата част от осемдесетте игрови минути беройци стояха по добре на изкуственото игрище на стадион „Берое", но не успяха да реализират създадените положения.
В  27-ата минута, Цветан Димитров от Берое извърши нарушение в собствения си пеналт и Траяна получи правото да изпълни дузпа.Пламен Петров  не сбърка от 11-метровата дистанция и откри -  1:0 в полза на Траяна.
През второто полувреме отново Берое бе по-активния тим, но вместо да вкарат, зелено-белите  допуснаха нов гол.Александър Михайлов направи резултата 2:0 в 51-та минута.
След гола, червен картон за обидни реплики към главната съдийка Донка Терзиева получи Иван Георгиев от Берое.
След груба грешка в беройската защита  Атанас Пашов отблизо оформи крайното 3:0 в полза на Траяна.

Тази събота от 16:00 часа юношите младша на Берое водени от Коста Костов приемат състава на Ботев (Гълъбово) на изкуственото игрище под Аязмото.

Юношите старша възраст на Берое  приемат в четвъртък от 16:00 часа  тима на Несебър в дербито на VI кръг на първенството в зона "Бургас".Несебър е лидер в зоната, а Берое е на 2-ро място с актив от 13 точки.