/ Община Казанлък
Първи кметски полуден проведе кметът на община Казанлък Галина Стоянова, съобщиха от пресцентъра на Общината. Тя поздрави кметовете на населените места и от личен опит ги посъветва да работят внимателно и съгласно Закона:

Община Казанлък

“Кметовете на населени места и в двата ми мандата винаги са имали повече правомощия от кметовете във всички други общини - да назначават екип и да имат самостоятелни бюджети.

Община Казанлък

Така ще продължим да работим“, заяви Галина Стоянова към своите колеги. Кметът на Община Казанлък определи този начин на работа като справедлив към всеки жител на населените места.

Община Казанлък

Представители на Общинска администрация направиха основни разяснения за реда и условията за разплащане, внасяне на предложения по проектобюджета за следващата година, готовност за зимно снегопочистване, задълженията, произтичащи от нормативните актове.

Община Казанлък

В Мандат 2019-2023 в община Казанлък ще работят 10 нови кмета, 6 преизбрани и 3 наместника.

Община Казанлък

Всички тях Кметът на Казанлък ги призова да работят като обединители, в дух на взаимно доверие и уважение и да не допускат политизиране в работата си. Галина Стоянова пожела: „Бъдете здрави и да постигнем повече отколкото сме успели дотук".