приказки по поръчка
приказки по поръчка / netinfo
приказка
93718
приказка
  • приказка
Да имаш собствена приказка вече е възможно. Тя, разбира се, има щастлив край и може да бъде дописана по всяко време. Защото авторът на текстовете никога не слага точка, а краят на историята се оказва поредното начало. Измисля го Невена Божкилова от Стара Загора, която със свои приятели-илюстратори пише приказки по поръчка. Младите хора изработват  книжки, в които текст, снимки, рисунки, анимации, проследяват запомнящи се моменти от живота.
 
Всеки може да поръчка приказка, в която да се разказва за важен повод или да бъде подарък  за любим човек, разяснява авторът на текстовете-вие избирате жанр, тема, герои на вашата приказка, как да изглежда корицата, колко страници да бъде, какъв тип да е илюстрацията...
 
Първата приказка по поръчка Невена изработила за 2-годишната си дъщеричка Елеонора. В нея тя е герой, който приключенства на кораб с любимите си играчки.

приказка
netinfo

С писането на поръчкови приказки Невена се занимава от средата на февруари и вече е изработила десетина книжки. Цената е различна-от 20 до 70 лева, но авторът все още определя заниманието си като приключение, а не като бизнес. А ако искате своята приказка по поръчка, може да разгледате условията и възможностите за това тук.
 
„Как да изглежда корицата; колко страници да бъде книжката; какъв тип да е илюстрацията; да има ли място, където да поставите ваша снимка... А ние ще ви дадем идеи и усмивки”, обещават авторите.

приказка
netinfo


Приказките, дори и тези по поръчка, винаги имат щастлив край. Невена от Стара Загора обаче ще напише вашето ново начало-приказно и чудато, ще го украси, а за вас ще остане сладката грижа да го изживеете.
 
В прикачения файл чуйте какво споделя още авторът на приказките по поръчка.