/ netinfo
Казанлък бе отличен в категорията „Туризъм, култура, фестивали и традиции“  за голяма община по време на официалната церемония „Кмет на годината“2018.

Министърът на туризма Николина Ангелкова връчи приза на Кмета Галина Стоянова.

награда
netinfo


„Преди всичко искам да благодаря на гражданите на Казанлък, които със своето гостоприемство, с желанието си да пазим традициите и всяка година да ги превръщат в много красота и феерия в нашите фестивали, на тях благодаря!

Признание от „Глобални библиотеки - България“ за община Казанлък

Но зад тази награда стои много труд от страна на всички културни институти, както и на организаторите от Общината, на които благодаря за труда и всеотдайността!

Зад тази награда стоят много усилия да превърнем Казанлък в европейско място, което се търси от туристите от целия свят и затова, в лицето на министър Ангелкова, искам да благодаря и на правителството, което ни даде тази възможност да го постигнем.Честито на всички наградени!“
, каза Кметът на община Казанлък.
 
Изложба "Образи и щрихи от Голямата война" откриват в Казанлък

В същата категория призовете за малка и средна община получиха съответно Банско и Дупница. В националното онлайн допитване тази година българските граждани са оценили сериозните усилия на кмета на община Казанлък Галина Стоянова и нейния екип да развиват и популяризират красотата на Долината на розите и на тракийските царе, за да го превръщат в красиво кътче на Европа.