Казанлък домакин на национална  духовно здравословна вегетарианска среща
Казанлък домакин на национална духовно здравословна вегетарианска среща / netinfo

Национална духовна здравословна и вегетарианска среща ще се състои днес и утре / 10-11-ти декември/ в Казанлък.
В рамките на два дни видни специалисти по здравословно и вегетарианско хранене ще запознаят присъстващите с възможностите за здравословен начин на живот. За първи път на едно място гостите и на града и казанлъчани ще могат да опитат и научат повече за вредата и ползата на различни продукти, както и качеството на биохраните и здравословните елексири.
Участници в първия по рода си форум за здравословен начин на живот са Георги Изворски, д-р Емилова от Варна, академик Христо Маджаров и Галя и Маджарова също от Варна, Силвина Белопейчева от София, Алексей Скворцов и лекари - хомеопати.
Сред темите на срещата - симпозиум са: Енергиите в телата, митове, заблуждения. духовни тела и енергийни тела. Д-р Емилова ще говори за „вафлените вегетарианци". Неин колега-лекар -йога ще сподели интересни наблюдения от своята практика. Лекцията на Алексей Скворцов е за предизвикателствата в нас спрямо вегетарианството, а Георги Изворски ще говори за движенията и застоя на енергийни потоци, вследствие на избора на храни: за живата храна, заблудите и енергийните центрове.
Енергиите на новото време ще се дискутират съвместно с Христо и Галя Маджарови.