Един е кандидатът за директор на дирекция Програми, проекти, младежка политика и хуманитарни дейности” в Казанлък
Един е кандидатът за директор на дирекция Програми, проекти, младежка политика и хуманитарни дейности” в Казанлък / Dariknews.bg, архив

Само двама бяха кандидатите, подали документи за поста директор на дирекция "Програми, проекти, младежка политика и хуманитарни дейности" в община Казанлък. На обявения конкурс се явиха Радка Овчарова и Иво Калинков.

Комисията в състав председател - Лилия Цонкова, заместник-кмет на община Казанлък и членове Иван Русенова, началник-отдел „ПНО и ЧР" и Стефка Бездичка, главен експерт „Човешки ресурси" проучи документите на двамата и взе решение до втория етап на конкурса да бъде допуснат единствено Иво Калинков. Радка Овчарова не бе допусната, тъй като не отговаря на минималните изисквания за заемане на длъжността - 4 години трудов и/или служебен стаж в професионалната област на завършеното образование или публичния сектор.

Следващата седмица, на 11.02.2015 г. ще бъде обявен резултатът от представената концепция на кандидата, ще бъдат обявени датата, мястото и часа за провеждане на допуснатия до защита на концепция кандидат на Информационното табло и Интернет страницата на Община Казанлък.